Læs kanaliseringer

Marts 2017
Ærkeenglen Metatron:   
Kære venner!
Jeg er med Jer, jeg er her, jeg er til rådighed! Og hilser dig, der måtte lytte og søge indsigt, der ligger ud over det helt dagligdags. Og dog er det på et helt dagligdags plan, thi det er ord og meninger, der kan bruges til hverdag, i en hverdag.
Jeg hilser jer og tilsmiler jer. Inviter blot foråret ind i Jeres liv - lige nu og her. Lad sollyset stråle ind i alle kroge af dit sind, således som det gør i dit hjem. Giv dig selv et forårstjek, et eftersyn på det spirituelle plan. Hvordan er det lige med dit liv lige nu? Er dine overbevisninger opdaterede eller kører du med de samme gamle travere, som du har gjort i mange år? Hvordan ser du på dig selv? Som et storslået viist væsen fuld af muligheder og uendeligt potientale? Eller er det den gamle sang om selvkritik, med ikke at være god nok, om at hvis bare det eller det bliver fikset, eller den drøm bliver opfyldt, så vil du være istand til til at udfolde dit liv på nye måder? Hallo, den gode nyhed er, at du lige nu er på det rigtige sted, og at tiden lige nu er den rigtige tid - til at elske dig selv præcis som du er. Til at fejre foråret ,og at du er i live, og at du er dig,... og at du nu har mulighed for at lokke de bedste sider frem i dig. Hvordan? Blot ved at tillade dit indre væsen at folde sig ud på nye måder, ved at værdsætte alt, det du har og kan! Start din dag med at påskønne det ,du er, og stop så op i løbet af din dag, træk vejret dybt, se dig omkring, og læg mærke til alle dine velsignelser! Det kan være i dit hjem, på din arbejdsplads, i naturen - alt det der er i dit liv. Mange mennesker har desværre den vane først at opdage velsignelserne - alle de små ting der udgør det gode liv - når de bliver frataget dem - med en sygdom f.ex. eller et andet tab.Et liv levet med kærlighed og opmærksomhed er et valg alle mennesker har mulighed for, også når de ydre omstændigheder er ulykkelige. Jeg hilser dig og sender dig min kærlige velsignelse til et smukt og kærligt liv.
 
 
18. januar 2016
Ærkeenglen Metatron: Jeg hilser Jer, alle I der ser og læser dette. Må disse ord og denne min tale ramme Jer i Hjertet, for det er hjertet jeg taler til! For nogen vil det være nyt og anderledes og måske endda besynderligt at høre og ikke mindst at tro disse ord. Men tillad dig selv at slappe af og være åben, bare lad det ske. Og lad ordene simre i din bevidsthed. Jeg er her og taler via mit nærværende medium til dig og Jer i denne stund for at give håb og mod til at leve videre i verden, på planeten Jorden. Du/I hører og ser forfærdelige ting ske rundt om i Jordens samfund. Ting, som gør Jer utrygge, angste. Og tro mig, det er præcist hvad der er hensigten med disse onde anslag. De er aldeles ikke meningsløse, som du/I måske tror, langtfra, de kommer med den intention at skabe utryghed og frygt. Vær modig og standhaftig. Se frygten i øjnene og nægt den adgang til Jeres indre. Afvis den med al den styrke I formår. Og sæt i stedet den meget stærkere følelse, kærligheden, på banen. Hvordan? Kærligheden er en uløselig del af hver enkelt af Jer, I er alle fyldt med kærlighed. Selv dem I kalder terrorister er fulde af kærlighed, de har blot glemt det, er blevet forledt til at lukke af for lyset og kærligheden i dem selv. Glæd Jer over, at I selv har kontakt til lyset og kærligheden i Jeres indre og vid, at I hver især er guddommelige. Du er stærk når du tager din opmærksomhed til dig og selv bestemmer over den. Med din opmærkksomhed kan du selv bestemme, hvor dit fokus skal være, Brug dit fokus bevidst: på det der glæder og opløfter dig! Med det mener jeg ikke, at du skal, at du skal lukke alle ubehagelige emner ude. Blot undlade at fodre dem med din opmærksomed. Det er i høj grad tilladt at dyrke glæden og alt, hvad der opløfter dig/Jer!
Givet i kærlighed.Metatron.
Nana Gitz | Strandvejen 16, Aarsdale, 3740 Svaneke  | Tlf.: +45 2258 6332 | nanagitz@live.dk